sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Hirmunen ikävä

Kiitos siitä kaikesta, mitä sä annoit mulle.
Kiitos siitä kaikesta mitä mä sain antaa sulle.
Kiitos jokasesta sodasta ja jokasesta rauhasta,
jokasesta itkusta, jokasesta naurusta.
Kiitos hetkist, jolloin vihasin mut silti rakastin.
Kiitos jokaisesta hetkest, jonka olin kanssasi.
Mielessäni tuut oleen ain matkallani kanssani.
Hirmunen ikävä..

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Miellyttävä Painajainen

Elämäni on kuin meri, joskus se on niin myrskyisä että minusta tuntuu että se saa kaiken katoamaan alleen. Ja joskus se on niin tyyni että se melkein kaunista.

Samalla tavalla voisin kuvata rakkauttani sinuun. Mutta tässä metaforassa sinun rakkautesi on se meri. Ja rakkauteni sinuun on verrattavissa samaan kuin hyppäisin keskelle tuota merta unohtaen kuinka uida. Se on kuin siinä kaikessa kauneudessa unohtaisin kuinka uida.

Miksi ? Koska joskus, sitä tahtoo todistaa itselleen jonkun olevan totta niin pahasti että sitä tekee kaikkensa todistaakseen sen todeksi. Mutta joskus, vaikka sinulla olisi side silmillä, et voi piilotella totuudelta.

Samalla tavalla, minä taistelin meidän vuoksemme vaikka tiesin että se ei tulisi kestämään. Se oli kuin suloinen valhe. Tahdoin uskoa sen koska rakastin sen suloisuutta mutta vihasin sitä samaan aikaan koska tiesin sen olevan valhetta. Ja silti minä taistelin, vain todistaakseni valheen todeksi, vaikka tiesin tekeväni itsestäni hölmöä. Tiesin sen olevan valhe, suloinen virhe, kirottu kirous...

Olen tanssinut pillisi mukaan mutta sinä vaihdat sävelmää kaiken aikaa. Yrität niin kovasti sabotoida suhteemme koska se on parempi kuin täydellinen! Ja nyt, minä olen väsynyt taistelemaan. Olin sokea mutta avasin silmäni. Ja nyt näen selvästi.

Totuus on että tämä rakkaus joko hukuttaa minut sillä aikaa kun yritän todistaa sen oikeaksi tai sitten minun on lopetettava tämä taisteleminen ja nousta takaisin siihen veneeseen jotta voisin pelastaa itseni hukkumiselta ja varmalta tuholta. Koska niin siinä tapahtuu, tämä rakkaus ei ole pelastukseni. Se tappaa minut varmasti. Se syö joka ikisen mahdollisuuteni onneen ja lopulta polttaa minut tuhkaksi.

Mutta en anna sen enään tapahtua. Olen herännyt keskeltä raunioiden. Mutta se ei ole tarinani loppu. Hämärästä valosta minä tulen lentämään ja nousemaan kuin feenix lintu tuhkistaan. Sinä raahasit minut alas, pistit minut kokemaan läpi helvetin. Mutta minä nousen, avaan siipeni ja lennän ylös taivaalle. Sinä tiedät sen yhtä hyvin kuin minäkin. Minä tulen pääsemään tämän yli. Olen vihdoinkin vapaa.